Produse Hörmann

Uşi secţionale pentru garaje.

Uşi secţionale pentru garaje.

Bucuraţi-vă de nenumărate avantaje

Ușile secționale se deschid vertical și rămân sub tavan, economisind spațiu. Grație acestei construcții ele oferă un spațiu maxim pentru parcarea în interiorul și în fața garajului. Ușile secționale pentru garaje pot fi montate în orice deschidere a garajului și oferă o lățime de trecere cu până la 14 cm mai mare decât ușile basculante. În plus, datorită etanșărilor cu elasticitate remanentă și rezistente la intemperii, ele sunt etanșate optim pe toate cele patru laturi.

Ușile secționale pentru garaje sunt testate și certificate conform cerințelor stricte de siguranță ale normei europene 13241-1. Dacă vechea dumneavoastră ușă de garaj corespunde normelor de siguranță actuale.

Tipul de poartă potrivit

Alegerea este a dumneavoastră: Cu ușile secționale pentru garaj cu perete dublu LPU 67 Thermo și LPU 42 vă bazați pe o izolare termică excelentă resp. foarte bună. Și în plus pe stabilitate ridicată și silențiozitate. Iar dacă aspectul casei dumneavoastră este definit de lemn, poarta secțională Hörmann cu umplutură din lemn masiv de tip LTH 42 iese deosebit de bine în evidență.

LPU 67 Thermo

Această poartă care economisește energie convinge datorită secțiunilor separate termic cu o grosime de 67 mm starken cu o izolare termică excelentă.

LPU 42

Ușa secțională pentru garaj cu perete dublu LPU 42 oferă datorită secțiunilor sale groase de 42 mm o izolare foarte bună.

LTH 42

Ușa din lemn masiv se potrivește perfect pentru case din lemn sau clădiri cu multe elemente de lemn, ca de ex. paiante sau elemente de fațadă.

Motive pentru ușile secționale din oțel

De la simplu elegant la modele cu design exclusivist – alegerea vă aparține

Motive pentru ușile secționale din lemn masiv

Design clasic cu placare din lemn natural

Motive bune în favoarea

uşilor secţionale pentru garaje, marca Hörmann.

Cateva avantaje pe scurt;

Poartă modernă care economisește energie

Poartă modernă care economisește energie

În special pentru garajele care sunt legate direct la casă, se recomandă ușile secționale cu perete dublu. Pe lângă LPU 42 cu o izolare termică foarte bună, LPU 67 Thermo oferă tot ceea ce se așteaptă astăzi de la o construcție modernă și modernizare: o izolare termică excelentă datorită secțiunilor cu rupere termică cu o valoare U de 0,33 W/(m²·K)*, o foarte bună etanșare a spațiilor dintre secțiuni prin sistemul dublu de etanșare și o îmbinare optimă cu podeaua prin garnituri de pardoseală duble, care compensează și denivelările podelei și reduc pierderile de energie

* Valoarea U a ușii (5000 × 2125 mm) = 1,0 W/(m² K)

Izolare termică eficientă

Întotdeauna atunci când garajul este integrat în corpul casei se recomandă o ușă de garaj bine etașată și izolatoare. Cu ajutorul Hörmann ThermoFrame îmbunătățiți caracteristicile de etanșare oricum superioare ale ușii LPU.

Profilul din material plastic, simplu de montat pe montantul uşii, asigură separarea termică a acestuia de zidărie şi o îmbunătăţeşte cu până la 15%*.

Primiți izolarea opțională a montantului, ThermoFrame, pentru toate ușile secționale Hörmann.

* În cazul ușii secționale pentru garaj cu perete dublu LPU cu dimensiunile: 5000 x 2125 mm

 

 

Protecţie optimă îndelungată

Partea de jos a montantului vertical din material plastic rezistent la friabilitate, înalt de 4 cm, înconjoară montantul în zona periclitată de rugină și protejează sustenabil împotriva potențialei coroziuni. Diferit față de soluțiile concurenței, această protecție eficientă pe termen lung rezistă chiar și la umiditatea de lungă durată acumulată.

Împreună cu garnitura de pardoseală a ușii, piciorul montantului formează o închidere reușită și din punct de vedere al aspectului.

Panouri de mascare coplanare

La uşile LPU acest panou de mascare (fascia) este cea mai elegantă soluţie pentru o acoperire nevizibilă a spaţiului dintre buiandrug şi blatul uşii. Când uşa este închisă, elementul superior al uşii este etanşat coplanar cu fascia.
 

Soluţii practice

Pentru accesul simplu al persoanelor în garaj se recomandă o ușă pietonală înglobată, fără prag. În acest fel puteţi scoate bicicletele sau uneltele de grădină din garajul dumneavoastră fără să deschideţi uşa garajului.

Pragul din oțel inoxidabil are în mijloc o înălțime de numai 10 mm și la margini de numai 5 mm. Acest lucru facilitează trecerea şi reduce riscul de împiedicare.