Produse Schlotterer

Rulouri Zip, Raffstore, Rulouri, Plasa contra insecte.

Ruloul nostru zip de înaltă calitate..

Exercită un efect termoizolant și de reflectare a luminii, fără a împiedica în același timp vizibilitatea. Datorită dimensiunii mici a cutiei sale încorporate, este ideal pentru umbrirea suprafețelor mari de ferestre și fațade.

Sunt rezistente la intemperii și ușor de curățat, astfel încât necesită practic foarte puțină întreținere. Descoperiți și alte avantaje, precum și posibilitățile pe care le oferă locuinței dumneavoastră!

Potrivite pentru toate tipurile de case.

 • Suprafețe mari: ideal pentru ferestre până la 18 m²
 • Rezistență la vânt: materialul textil este de calitate înaltă, stabil, durabil și flexibil.
 • Rezistență la intemperii: durată lungă de viață, resping apa, permit circulația aerului și rezistă la razele UV.
 • Protecție împotriva căldurii de vară: Blochează radiația solară directă și reduc necesarul de răcire, ceea ce înseamnă o reducere a costurilor de utilizare a aerului condiționat.
 • Ușor de curățat: resping praful, fiind astfel ușor de curățat, necesitând practic întreținere minimă.
 • Transparente: Alegeți între o transparență ușoară și o acoperire eficientă pentru întunecare.
 • Cutii de montaj compacte: economisesc spațiu, în special potrivite pentru ferestre mari și suprafețe mari de fațadă.

Versiunile de instalare pentru rolele noastre ZiP includ:

VORO ZiP-90

Cutia preîncorporată cu design rectangular și placaj din aluminiu sintetic este disponibilă în toate culorile standard RAL. VORO ZiP-90 este o alegere excelentă pentru casele noi în construcție, dar poate fi instalată și ulterior.

VORO ZiP BRAVO

VORO ZiP BRAVO este disponibil în toate culorile standard RAL. Cutia preîncorporată rotundă conferă o notă modernă fațadei.

VORO ZiP PUTZ-90

Cutia preîncorporată VORO ZiP PUTZ-90 este integrată discret în fațadă prin tencuire. Poate fi utilizată atât în cazul construcțiilor noi, cât și în cazul renovărilor.

Țesături de înaltă calitate, care satisfac toate cerințele.

Fibrã de sticlã

Plasele ultra-fine de la Schlotterer oferă protecție împotriva insectelor și filtrare a polenului: Sergé 600 – Satine 5500 – Sergé 600 BO Lunar.

Poliester

Soltis 86/88/92.

Țesături speciale

Cutia preîncorporată VORO ZiP PUTZ-90 este integrată discret în fațadă prin tencuire. Poate fi utilizată atât în cazul construcțiilor noi, cât și în cazul renovărilor.

Carcasele, șinele și lamelele pot fi comandate în culori personalizate.

Datorită propriului său echipament de pulverizare, Schlotterer poate satisface aproape orice cerință în ceea ce privește culorile. De aceea, sistemele noastre de umbrire sunt disponibile într-o gamă largă de culori.

Disponibil într-o versiune standard.

Utilizat in montaje suspendate

Utilizată în principal pentru elemente compuse din mai multe părți

Ideală pentru elementele extensibile și poate fi combinată special cu rama glisantă cu plasă de protecție împotriva insectelor

Este recomandată în principal în versiunea "incastratǎ in tencuială".

Disponibilă în versiunea standard.

Disponibilă într-o versiune optic mai îngustă.

Dirijarea Luminii / RETROLux 80D

Datorită geometriei unice a lamelei brevetate, oferă lumină solară în partea cea mai interioară a camerei, fără a vǎ orbi în interior.

Cutii, șine și șipci în culori unice

Lamele pentru întunecare / 92Z

Datorită formei celulei de oprire 92Z, este excelent pentru întunecare și extrem de rezistent la vânt.

Cutii, șine și șipci în culori unice

Lamele fǎrǎ margine / 80R

Lamella convexă 80R are un design clasic și este extrem de stabilă.

Cutii, șine și șipci în culori unice

Opțiuni de instalare


Această rafală preasamblată trebuie montată direct pe ușă și poate fi utilizată imediat. De asemenea, ideal pentru proprietăți vechi și nou construite. Șina de ghidare a cofrajelor autoportante menține unitatea de cap stabilă.

Raffstore-ul preasamblat poate fi atașat la fațadă cu elementul de fixare.

Acest element de raffstore preasamblat oferă și mai multe opțiuni pentru proiectarea fațadei. Șinele de ghidare pot fi utilizate pentru montarea – direct pe fațadă pentru structuri și conservatoare ideale sau reamenajare.

Disponibil într-o varietate de modele de plăci de acoperire. Toate șinele de ghidare sunt utilizabile.

Acestǎ carcasă pătrată poate fi încorporat în cafea. Poate fi instalat în timpul construcției sau ulterior. Avantajul său este că același design al cutiei poate fi combinat cu un obturator.

Carcasa rotunjită se potrivește aproape tuturor tipurilor de ferestre și oferă opțiuni suplimentare la proiectarea fațadei.

Raffstore-ul preasamblat poate fi proiectat în timpul construcției și integrat invizibil în fațadă.

Versiunea tencuită RAFF F poate fi ușor tencuită în fațadă.

Sistemul RAFF C este de asemenea disponibil într-un design de placă cu acoperire in tencuialǎ.

Această soluție completă face ca designul obloanelor de zidărie să fie de prisos. Cofrajul încorporat este atașat la ușă și fereastră.

Acest scut de poate fi tencuit invizibil. Elementul trebuie proiectat în timpul construcției, ideală pentru renovare sau construcție. Avantajul său este că același design al cutiei poate fi combinat cu lamele.

Este ideală pentru reamenajarea într-o cutie de obturator existentă sau în cavitatea liberă.

Fără placă de acoperire. Poate fi introdus într-o cutie de obturator existentă sau în altă cavitate. Ideal pentru structuri de fațadă și conservatoare sau reamenajare liberă.

Acest sistem poate fi asamblat individual și integrat în cavitățile existente sau în casetele goale.

Rulouri exterioare

Tipul acesta de jaluzele exterioare au casetele de protecție montate fie în zidărie, fie sunt adăugate ulterior la cadrul ferestrei. Datorită dimensiunilor compacte, sunt extrem de utile în renovări sau instalări ulterioare.

Beneficiile jaluzelelor exterioare:

 • Fără lucrări de etanșare: instalare ulterioară în peretele de protecție, fără lucrări de etanșare.
 • Potrivire pentru toate sistemele de ferestre: jaluzelele exterioare pot fi combinate cu orice tip de structură de ferestre.
 • Investiție redusă: utilizabile imediat după instalare.
 • Aspect perfect: fără șuruburi vizibile, jaluzelele pot fi complet acoperite cu tencuială.
 • Prevenirea punților termice și a formării mucegaiului: cu izolație opțională integrată în golurile din zidărie și ghidaje termice separate.
 • Model SE: izolație termică și fonică mai bună datorită unui spațiu mai mare între fereastră și jaluzea.
 • Opțional: motor electric anti-efracție cu detecție a obstacolelor și blocare în caz de forțare.
 •  

Variantele de montaj ale jaluzelelor exterioare

Jaluzelele exterioare Schlotterer VORO sunt disponibile în trei variante: VORO (cu margini drepte sau înclinate), VORO BRAVO (rotunjite) și VORO PUTZ (discrete, tencuite).

VORO SICHT

Casetele compacte din aluminiu pulverizat, cu margini drepte sau tăiate în unghi, sunt disponibile în toate culorile RAL. Jaluzelele VORO pot fi instalate nu doar în timpul construcției, ci și ulterior.

VORO BRAVO

Sunt disponibile în toate culorile RAL. Casetele rotunjite oferă o estetică modernă fațadei. Ele pot fi echipate cu sisteme integrate de oprire și cu ghidaje termice separate pentru a preveni punțile termice și formarea mucegaiului.

VORO PUTZ

Sunt tencuite în mod discret în zidărie și pot fi instalate atât în timpul construcției, cât și ulterior. Ele pot fi echipate cu sisteme integrate de oprire și cu ghidaje termice separate pentru a preveni punțile termice și formarea mucegaiului.

Profilele de lamelă pentru jaluzele

Profil Aluminiu
Profilele de lamelă sunt concepute pentru a fi durabile și stabile, astfel pot fi montate fără probleme pe suprafețe mari. Ele sunt rezistente la intemperii datorită stratului special de acoperire, care le protejează împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV, a căldurii excesive, a ploii și a grindinei. De asemenea, profilele sunt izolate termic, având un sistem de izolare cu spumă poliuretanică dublă perete. Dimensiunile profilului sunt de 37 mm în înălțime și 8 mm în grosime.
Profil PVC
Sunt o opțiune economică și ușor de manipulat, fiind realizate din plastic și având cel mai accesibil preț din categoria lor. De asemenea, greutatea redusă le face extrem de convenabile în manipulare și montaj. Robustețea acestora este asigurată de geometria specială a lamelelor, dotate cu o structură internă cu goluri și nervuri de rigidizare, care îmbunătățește izolarea și conferă o stabilitate remarcabilă. Profilul de înaltă calitate este, de asemenea, ușor de întreținut şi poate fi curățat și menținut cu ușurință pentru a păstra aspectul și performanța optimă. Dimensiunile standard ale profilului sunt de 37 mm în înălțime și 8 mm în grosime.
Previous slide
Next slide

Protecție împotriva insectelor..

Disponibile pentru orice tip de fereastră. Suferiți de alergie la polen? O plasă specială filtrantă luptă împotriva polenului.

Cadru potrivit pentru fiecare fereastră și ușă

Indiferent dacă este vorba de plastic, aluminiu sau lemn, dacă este cu margini drepte sau rotunde: plasele de protecție împotriva insectelor și filtrele de polen de la Schlotterer sunt disponibile pentru orice tip de fereastră. Marginile sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate, fiind realizate la comandă și oferind un cadru perfect pentru diferitele tipuri de țesături.

Sistemele de protecție împotriva insectelor pot fi achiziționate separat sau împreună cu jaluzele sau rafstore.

Fix

Soluție ideală pentru ferestre, montabilă fără găurire sau șurubuire. Ramele fixe personalizate pot fi montate și demontate cu ușurință din interior.

Tip Ușǎ

Plasele împotriva insectelor cu deschidere sunt versatile, însă sunt mai potrivite pentru utilizare în exterior, cum ar fi ușile de terasă, balcon sau seră. La cerere, pot fi furnizate cu ușă pentru pisici.

Tip Culisantǎ

Construcție stabilă adecvată pentru uși cu mai multe foi sau pentru ferestre întregi. Ramele culisante sunt compacte și economisesc spațiu, fiind ideale pentru balcoane, sere sau logii.

Tip Rulou

Soluție ideală pentru ferestre în sezonul cald: Plasele împotriva insectelor pot fi depozitate în rolele lor în timpul iernii, protejându-le de condițiile meteorologice nefavorabile.

Protecție împotriva insectelor fără substanțe chimice

Camerele luminoase și ferestrele deschise sunt o invitație pentru insecte. Mulți se bazează pe substanțe chimice pentru a se proteja împotriva micilor paraziți. Totuși, spray-urile repelente pentru țânțari sau dispozitivele electrice pot fi dăunătoare pentru sănătate. Plasele împotriva insectelor reprezintă o alternativă eficientă, sigură și durabilă, fără substanțe dăunătoare.

Capacitate înaltǎ de transmitere a luminii și aerului

Tipurile de plasă de înaltă calitate permit intrarea unei cantități mari de aer proaspăt în casă și, în același timp, asigură o vedere clară spre exterior.

Casă fără insecte

Țineți departe musafirii nepoftiți, cum ar fi viespile, țânțarii, muștele sau păianjenii.

Nopți liniștite pentru dumneavoastră și cei dragi

Plasa de protecție împotriva insectelor asigură un somn liniștit și revigorant.

Ventilare fără griji

Plasele speciale de la Schlotterer transformă o plasă de protecție obișnuită într-un filtru eficient de polen.

Tipuri de plase de înaltă calitate de la Schlotterer

Indiferent pentru care plasă optați, fiecare asigură protecție împotriva insectelor. Însă, există diferențe esențiale între ele. Fie că prioritizați protecția împotriva insectelor, filtrarea polenului, caracterul prietenos pentru animalele de companie sau rezistența extremă la rupere a plasei, la noi veți găsi soluția perfectă pentru nevoile dvs.

Controlul ușor al rulourilor sau raffstore-urilor

În zilele noastre, putem vorbi nu numai despre smartphone-uri sau orașe inteligente, ci și de case inteligente. Sistemele de umbrire Schlotterer pot fi acum ușor controlate de oriunde, de pe o tabletă sau un smartphone.

Comutator de perete (cu fir)

Controlul motorului se face în condiții de siguranță și simplu cu un comutator de perete. Soluție optimă pentru proprietățile noi sau pentru renovări majore.

Unitate PE perete cu control radio

Alternativa clasică la comutatorul pe perete. Funcționează pe baterii, nu necesită alimentare de la rețea.

Telecomandǎ cu control radio

Telecomenzile cu control radio asigură funcționarea simplă și fiabilă. Suportul montabil pe perete asigură depozitarea sigură.

Aplicație Smartphone

Pot fi ușor controlate de pe smartphone sau tabletă folosind o singură aplicație.

KNX, evonHOME, Loxone, mediola®, io-homecontrol® (Somfy) sau Yubii Home (Elero